top of page

Discover the Power of Aura Reading

Διάβασμα Αύρας

Δεν υπάρχει τίποτα "παραφυσικό" στο Σύμπαν, εκτός από την περιορισμένη κατανόησή μας για τη φύση. Ότι νομίζουμε ότι «ξέρουμε» στη Γη σήμερα, είναι απλώς μια μικρή σταγόνα στον ωκεανό της γνώσης.

 

Τι είναι η αύρα;


Τα πάντα στο Σύμπαν είναι δόνηση.«Ως ανθρώπινα όντα, εκπέμπουμε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο ηλεκτρισμού που αλλιώς είναι γνωστό ως ηλεκτρομαγνητικό πεδίο»

«Όλοι εκπέμπουμε σαν ραδιοφωνικοί σταθμοί χωρίς καν να το γνωρίζουμε»

Κάθε άτομο, κάθε μέρος ενός ατόμου, κάθε ηλεκτρόνιο, κάθε στοιχειώδες «σωματίδιο», ακόμα και οι σκέψεις και η συνείδησή μας, είναι απλά δονήσεις.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να ορίσουμε την Aura ως ηλεκτρο-φωτονικό σύνολο δόνησης ενός αντικειμένου σε κάποια εξωτερική διέγερση.

Κάθε ζωντανό ον, φυτά, ζώα, ακόμη και οι κρύσταλλοι εκπέμπουν μια δονούμενη συχνότητα φωτός; Ολιστικά αυτό ονομάζεται ΑΥΡΑ ή με επιστημονικούς όρους ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

 

Το συνολικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος (Αύρα) έχει σπειροειδές σχήμα όπως και το συνολικό γεωμαγνητικό πεδίο της Γης.

Σκοπός του είναι να προστατεύσει το φυσικό σας σώμα και να κρατήσει μακριά τους αρνητικούς κραδασμούς, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να βλάψουν.

Κάθε στρώμα συσχετίζεται με ένα διαφορετικό στοιχείο της σωματικής, ψυχικής, πνευματικής και συναισθηματικής υγείας σας.

Tα λεπτά σώματα μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους για να επηρεάσουν τη συνολική υγεία.

Όμως η πιο σημαντική  ιδιότητα της  Αύρας  είναι το γεγονός ότι εμπεριέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο.


Τα χρώματα ,η ένταση και το σχήμα της αύρας, ειδικά γύρω και πάνω από το κεφάλι έχουν πολύ ειδική σημασία. Βλέποντας την αύρα κάποιου μπορούμε να δούμε πραγματικά τις σκέψεις του άλλου ατόμου πριν ακόμη τις εκφράσει  προφορικά.

Το αυρικό πεδίο του ατόμου δείχνει την αληθινή φύση και τις προθέσεις του.

Με την ανάγνωση του αυρικού πεδίου  είναι δυνατή η διάγνωση των δυσλειτουργιών στο σώμα (ασθένειες) πολύ πριν εμφανιστούν  σωματικά συμπτώματα.

 

Τα Επτά επίπεδα της Αύρας

1. Το Αιθερικό Σώμα

Αυτό είναι το σώμα που βρίσκεται πιο κοντά στο φυσικό σώμα . Εκτείνεται 5 με 10 εκατοστά μακριά από το φυσικό σώμα και μπορεί να φανεί ως ένα αχνό γκρι/ιώδες νέφος.

2. Το συναισθηματικό Σώμα

Αυτό το σώμα βρίσκεται  έξω από το αιθερικό σώμα και εκτείνεται 3 με 7 εκατοστά. Αυτό το σώμα  συγκρατεί όλα τα συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, αγάπη και μίσος.

3. Το Νοητικό Σώμα

Αυτό το σώμα βρίσκεται ακριβώς έξω από το συναισθηματικό σώμα και εκτείνεται 9 με 20 περίπου εκατοστά  πέρα από το φυσικό σώμα. Αυτό το σώμα περιέχει όλες τις νοητικές διαδικασίες σκέψης όπως κανόνες, κανονισμούς, κρίση και πειθαρχία.

4. Το Αστρικό Σώμα

Αυτό το σώμα μπορεί να εκτείνεται έως και 28 εκ. Είναι η γέφυρα μεταξύ των χαμηλότερων δονήσεων του φυσικού επιπέδου και των υψηλότερων δονήσεων του πνευματικού επιπέδου.

5. Το Αιθερικό Πρότυπο

Αυτό το σώμα εκτείνεται περίπου 50 εκ. και μοιάζει πολύ με το αρνητικό μιας φωτογραφίας.

6. Το Ουράνιο/Αιτιαίο Σώμα

Αυτό το σώμα μπορεί να εκτείνεται έως και 60 εκ . Εδώ αρχίζει η πνευματική σύνδεση και η διαδικασία της φώτισης.

7. Το Πνευματικό Σώμα

Αυτό το σώμα μπορεί να εκτείνεται έως και 100 εκ και  προστατεύει όλα τα άλλα σώματα .Δονείται με την υψηλότερη συχνότητα και συχνά μοιάζει ως ένα λαμπρό λευκό ή χρυσό φως.

Το Αυρικό ή Ενεργειακό Ανθρώπινο Πεδίο είναι η Πνευματική μας υπογραφή !


Αποκαλύπτει την Αληθινή φύση του ατόμου αλλά και τις Προθέσεις του !


Ότι έχετε βιώσει ,ότι βιώνετε και ότι θα βιώσετε είναι καταγεγραμμένο στο Ενεργειακό σας Πεδίο .
Έχω διαπιστώσει πως η Αύρα τελικά είναι η αντανάκλαση της Ψυχής !


Το Αυρικό Πεδίο δεν είναι όμως κάτι το σταθερό ,μεταβάλλεται ,αλλάζει χρώματα και σχήματα ανάλογα με τα άτομα που αλληλεπιδράτε αλλά και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

Αλλάζοντας το Αυρικό σας Πεδίο αλλάζει η ζωή σας, αλλάζει η ενέργεια σας και όλα όσα προσελκύετε .
                                                   

                                                                      Φωτίστε το ενεργειακό σας Πεδίο !


Ο καθένας έχει μια αύρα η οποία έχει συγκεκριμένη δόνηση .

«Η ενέργεια του καθενός αλλάζει»

Αλλάζοντας τη δόνηση αλλάζει η αύρα

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στη Γη έχουν πολύ αδύναμη και άτονη αύρα. Αυτό είναι μια άμεση συνέπεια της  υλιστικής στάση .

Η απομάκρυνση από το θεϊκό στοιχείο ,ο φόβος, ο φθόνος, η ζήλια και άλλα κατώτερα συναισθήματα αποδυναμώνει το αυρικό πεδίο .

Ενδυναμώστε το αυρικό σας πεδίο για  Υγεία σε όλα τα επίπεδα  ,για  Προσωπική εξέλιξη ,για να λάβετε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί.

επικοινωνήστε μαζί μας
θεραπεία αύρας
αύρα ή ενεργειακά σώματα
διάβασμα αύρας
Blades of Light Crystal healing
bottom of page