top of page
Αναζήτηση

Απελευθερώσου από το Παρελθόν για ένα ελεύθερο Μέλλον

Έγινε ενημέρωση: 4 Οκτ 2023


'Ενας άσχημος χωρισμός ,ένα δύσκολο διαζύγιο,ένα δραματικό ή δυσάρεστο γεγονός,που σας δημιουργεί άσχημα συναισθήματα κάθε φορά που το ανακαλεί η μνήμη σας είναι η αιτία στρέβλωσης της ενέργειας η οποία δεν σας επιτρέπει να χαρείτε το παρόν .Όταν δεν ζείτε χαρούμενοι στο τώρα αλλά είστε ξεχασμένοι στο χθές είναι αδύνατο να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ένα από τα εκπληκτικά οφέλη της ενεργειακής θεραπείας είναι πώς μπορούμε να επιφέρουμε την θεραπεία σε γεγονότα του παρελθόντος .


Αμέσως αφού ζήσετε μια θλιβερή στιγμή ή ένα τραυματικό γεγονός, οι φίλοι σας ως καλοπροαίρετοι άνθρωποι θα σας πουν ότι είναι καιρός να το ξεπεράσετε και να προχωρήσετε ή ακόμα και το συνηθισμένο πια " η ζωή συνεχίζεται ". Ή, μπορεί να νιώθουν τόσο άβολα ακούγοντας την ιστορία σας που αλλάζουν θέμα συζήτησης αμέσως.

Μερικές φορές οι αναμνήσεις αυτές είναι τόσο οδυνηρές που οι περισσότεροι προτιμάτε να τις "κλειδώσετε " σε ένα κουτί και να πετάξετε το κλειδί για να απαλλείτε από τον πόνο και το βάρος που προκαλούν.

Ο πόνος όμως επιμένει και παίρνει την χαρά της ζωής και την αισιοδοξία του μέλλοντος.

Συσσωρεύεται στην αύρα , μπλοκάρει την ομαλή ροή της ενέργειας και δημιουργούνται δυσάρεστα συμπτώματα στο φυσικό σώμα χωρίς να υπάρχει ιατρικό πρόβλημα.

Το κουτί παραμένει κλειδωμένο αλλά η στενοχώρια, η θλίψη, η απραξία,το ανεξήγητο βάρος στο στήθος, οι σφιγμένοι ώμοι , οι πονοκέφαλοι ,οι στομαχικές διαταραχές παραμένουν!


Με την ενεργειακή θεραπεία σε συνδυασμό με κρυστάλλους που εφάπονται στην αύρα, οι δυσάρεστες αναμνήσεις "μεταφέρονται" στα πίσω ράφια του μυαλού και της καρδιάς και σιγά σιγά σβήνουν . Τα δύσκολα συναισθήματα ερχόνται στην επιφάνεια ,αναγνωρίζονται και θεραπεύονται .

Η φυσική ζωτική δύναμη που προέρχεται από την Πηγή είναι τόσο σοφή και στοργική, και ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε αυτά τα προηγούμενα γεγονότα της ζωή σας. Η ενεργειακή θεραπεία φέρνει το κάθε γεγονός, με τα συνοδευτικά του συναισθήματα, στη συνειδητή σας επίγνωση και σας δίνει την εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε προκειμένου να επεξεργαστείτε όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με την προοπική να θεραπευθούν αυτές τις αναμνήσεις που εμποδίζουν και την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον σας !

Η ενεργειακή θεραπεία είτε δίδεται in person από τον επαγγελματία θεραπευτή είτε δίδεται από απόσταση πάντα φέρνει θεραπεία στη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα και πλημμυρίζει την ύπαρξη σας με ένα συναίσθημα πληρότητας !

Η ενεργειακή θεραπεία σας δίνει πολλές ευκαιρίες να ξαναβρείτε την όμορφη, τη θεϊκή ουσία που ήδη έχετε!

In Light

Ζητήστε θεραπεία απο απόσταση στο, https://www.inlovenlight.com/contact



36 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ναι μεν μαζί αλλά ο καθένας μόνος!

Όταν σκεφτόμαστε κάποιον ως μοναχικό, σχεδόν πάντα φανταζόμαστε το άτομο κυριολεκτικά μόνο του, αλλά πολλοί νιώθουν μοναξιά παρά το γεγονός ότι βρίσκονται κοντά σε άλλους ή ακόμα και στο πλαίσιο μιας

Blades of Light Crystal healing
bottom of page