top of page
Αναζήτηση

Κόψτε τους αρνητικούς αιθερικούς δεσμούς



Οι αρνητικοί αιθερικοί δεσμοί είναι αιθερικές προσκολλήσεις στην αύρα που δημιουργούν στρεβλώσεις στη σύνδεση σας με ένα άτομο, ένα αντικείμενο ή μια κατάσταση.Δημιουργούν μια αίσθηση άγχους και πίεσης στην ύπαρξή σας.

Μπορεί επίσης να δημιουργήσουν εμμονή και αίσθημα βάρους!


Εάν αισθάνεστε στραγγισμένοι από ενέργεια ή υποχρεωμένοι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση ή σχέση, πιθανότατα έχετε αρνητικές αιθερικές συνδέσεις προσκολλημένες στην αύρα σας.

Για να το προσδιορίσουμε την αρνητική ενέργεια ,μπορεί να είναι μια σκέψη ή ένα συναίσθημα που σας κάνει νιώθετε κολλημένοι ή ανίκανοι να απελευθερωθείτε .

Η πηγή του είναι κυρίως ο φόβος ,συνειδητός ή ασυνείδητος.


Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αρνητικών ενεργειών που μπορούν να σας επηρεάσουν;


1. Μοτίβα αρνητικής σκέψης ή συμπεριφοράς – αυτά συχνά σχετίζεται με την παιδική ηλικία και μερικές φορές μπορεί να σχετίζονται με την προηγούμενη ζωή.

Το τραύμα της παιδικής ηλικίας μπορεί να εμποδίσει τη φυσική διαδικασία σκέψης σε μεγάλο βαθμό. Οι πληγές δεν φεύγουν με τον καιρό, παραμένουν στον ψυχισμό του ατόμου για χρόνια .


2. Μπλοκαρίσματα από προηγούμενες ζωές τα οποία είναι συνήθως βαθιά κρυμμένα στο υποσυνείδητο μυαλό. Συνήθως το άτομο δεν αναγνωρίζει τα μπλοκαρίσματα παρά μόνο όταν συνδέονται με γεγονότα που επιφέρουν μαθήματα ζωής!


3. Ξόρκια ή κατάρες – Και πάλι αυτά τα μπλοκαρίσματα μπορεί να παραμείνουν κρυμμένα για πολύ χρόνο.Δεν αντιλαμβάνεστε ότι σας έχουν καταραστεί ή ότι υπάρχουν ξόρκια προσκολλημένα στα ενεργειακά σας πεδία παρά μόνο όταν εμφανιστεί η ατυχία!


4. Οντότητες ή πνεύματα – Αυτά εντοπίζονται πολύ εύκολα. Αν νιώθετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας , ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε , ότι νιώθετε συναισθήματα που δεν ανήκουν σε εσάς ή διαταράσσονται τα πρότυπα διατροφής σας και ύπνου , τότε πιθανά υπάρχουν αιθερικές προσκολλήσεις στην αύρα .


5. Ψυχική επίθεση – Αυτές είναι οι σκέψεις και οι προθέσεις άλλων ανθρώπων που σας επηρεάζουν. Συχνά πρόκειται για άτομα με τα οποία κάνετε τακτικά παρέα και νιώθετε στραγγισμένοι από ενέργεια


6.Αρνητικός χώρος στο γραφείο ή στο σπίτι – Αυτό είναι επίσης εύκολο να το καταλάβετε γιατί, όταν μπείτε σε αυτό το χώρο νιώθετε μια περίεργη κόπωση ή σύγχυση ή γενικά κάτι το αρνητικό!


Πως θα απαλλαχθείτε από τις αρνητικές συνδέσεις;Καθαρίζοντας τα ενεργειακά σας πεδία ,καθαρίζοντας ενεργειακά τους χώρους σας ,λαμβάνοντας ενεργειακές θεραπείες με σκοπό των καθαρισμό των συνδέσεων ,φορώντας κατάλληλους κρυστάλλους κ.α


www.inlovenlight.com

28 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ναι μεν μαζί αλλά ο καθένας μόνος!

Όταν σκεφτόμαστε κάποιον ως μοναχικό, σχεδόν πάντα φανταζόμαστε το άτομο κυριολεκτικά μόνο του, αλλά πολλοί νιώθουν μοναξιά παρά το γεγονός ότι βρίσκονται κοντά σε άλλους ή ακόμα και στο πλαίσιο μιας

Blades of Light Crystal healing
bottom of page