top of page
αγγελικές συνδέσεις
αρχάγγελος Γαβριήλ
Αρχάγγελος Μιχαήλ
Αρχάγγελος Ραφαήλ
Αγγελικές Συνδεσεις Αρχάγγελος Ουριήλ

Αγγελικές Συνδέσεις

                                                                                                     

  Εναλλακτική Θεραπεία με τους Αγγέλους

Οι  πέντε Αγγελικές Συνδέσεις έχουν  σχεδιαστεί για να σας  προσφέρουν συνδέσεις με μια υψηλής δόνησης ομάδα Αγγελικών  όντων

 

 Αυτή η ομάδα αποτελείται από ένα Σεραφείμ (που ονομάζεται Rose Aura ) και τέσσερις  Αρχαγγέλους ( Μιχαήλ, Ραφαήλ , Ουριήλ και Γαβριήλ) .

 

 

Οι Αγγελικές Συνδέσεις έχουν εμπνευστεί από το Σεραφείμ Rose Aura και τους Αρχάγγελους , προκειμένου να συνεργαστούν με τους ανθρώπους και  να προωθήσουν την πνευματική τους ανάπτυξη .

 

Οι προθέσεις τους είναι να εμποτίσουν τουςτομείς της ζωής των ανθρώπων  με θεραπευτικές ενέργειες .
Οι συνδέσεις που δημιουργούνται  είναιπολύ βαθύτερες από τις αγγελικές επαφές που κάποιοι άνθρωποι έχουν βιώσει.

Αυτοί οι δεσμοί με  το Σεραφείμ Rose Aura και τους  τέσσερις Αρχαγγέλους είναι εξαιρετικά υψηλής δόνησης και με πραγματικά μόνιμο χαρακτήρα .

 Είναι πολύ διαφορετικές  από τις παραδοσιακές " τηλεπαθητικές και αιθερικές αλληλεπιδράσεις» που πολλά άτομα έχουν με τους Αγγέλους .

 

Κάθε μια από τις Αγγελικές Συνδέσεις συνδέει το άτομο με τα Αγγελικά όντα με σκοπό  να συνεργαστούν  αποτελεσματικά .
Σε γενικές γραμμές , αυτά τα πέντε Αγγελικά Όντα έχουν δεσμευτεί να συνεργαστούν στενά και δυναμικά  μαζί μας...

 

Η Πρόθεση και ο Σκοπός τους   είναι να  βοηθήσουν το άτομο  να ενσωματωθεί  και να επεκτείνει  τις   Αγγελικές αρετές ,την άνευ όρων αγάπη .

 

Να απομακρύνουν  την αναποφασιστικότητα  ,να προωθήσουν το θάρρος , την ομορφιά , τη χαρά στην καθημερινότητα .

Εκτός από αυτές τις πέντε μεγάλες Αγγελικές ιδιότητες , κάθε Αγγελικό ον θα είναι ένας οδηγός για Εσάς

 

Θα λάβετε:

 

Στήριξη με Θεία Θεραπεία
Φως Στο δρόμο σας στο Παρόν και σε Μελλοντικό χρόνο
Τόνωση στη δημιουργική  έκφραση σας

Αποτελεσματική Προώθηση των επικοινωνιών

 

Πιο συγκεκριμένα :

 Σεραφείμ Rose Aura ,Αγγελική Σύνδεση για την άνευ όρων αγάπη

Το υψηλότερο επίπεδο του  Αγγελικού Βασίλειου ονομάζεται Σεραφείμ Rose Aura .

 

 

Διαδίδει την Αγγελική ποιότητα της  αγνής ανιδιοτελούς αγάπης προς την ανθρωπότητα .

 Η «αγγελική φλόγα της άνευ όρων αγάπης» θα τοποθετηθεί στο χώρο της καρδιάς σας.

Ακτινοβολώντας πλήρως μέσα από τα ενεργειακά σας πεδία θα εκπέμπει  προς τα έξω σε όλους τους τομείς της ζωής  σας .

Ως Αγγελικός οδηγός θα σας βοηθήσει σε όλα τα θέματα της καρδιάς ... ειδικά στην επέκταση της ανιδιοτελούς αγάπης του εαυτού και των άλλων .

 Η Σεραφείμ Rose Aura Αγγελική Σύνδεση  αντιπροσωπεύει  την " πόρτα"  στο ενεργειακό επίπεδο των Αρχαγγέλων και αποτελεί προϋπόθεση για τη λήψη των τεσσάρων Αγγελικών Συνδέσεων με τους  Αρχαγγέλους .

Οι τέσσερις Αγγελικές Συνδέσεις με τους Αρχαγγέλους

Σύνδεση Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Μέσω αυτής της σύνδεσης ο  Αρχάγγελος Μιχαήλ θα λειτουργήσει "στο αιθερικό σας υπόβαθρο " για να σας  παρέχει συνεχή στήριξη για τη  μη -κρίση σε όλους τους τομείς της ζωής σας .

Επίσης, θα σας προσφέρει  βοήθεια  στο channeling και στα  συνειδητά αιθερικά ταξίδια.

Σύνδεση  Αρχάγγελου Ουριήλ

 

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ παρέχει την αγγελική ομορφιά.

 Σας επιτρέπει να γνωρίσετε την «θηλυκή πλευρά της ομορφιάς» μέσα από μια αυξημένη αίσθηση  εκτίμησης και την αρσενική πλευρά της ομορφιάς μέσω της διέγερσης των ταλέντων σας για δημιουργική έκφραση . Μέσω αυτής της σύνδεσης θα τονωθεί η  δημιουργικότητα ,η έμπνευση, η καλλιτεχνική έκφραση σε πολλές μορφές .

Σύνδεση Αρχάγγελου Ραφαήλ

 

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ στηρίζει με αγγελικό θάρρος και θεία θεραπεία .

Αυτός θα σας βοηθήσει να κινείστε πιο θαρραλέα στη ζωή και θα ρίξεις Φως στο δρόμο σας ,στο μέλλον .

Με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ , θα είστε σε θέση να αποφύγετε αποτελεσματικά τις προκλήσεις και τα εμπόδια της ζωής και να δείτε πιο καθαρά τις ευκαιρίες και τις πνευματικές ανταμοιβές

Η Σύνδεση με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ προσφέρει υποστήριξη στη διαδικασία της Θεραπείας.

Είναι γνωστός ως "θείος θεραπευτής και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την "θεία θεραπεία" μέσα στον εαυτό σας .

Σύνδεση Αρχάγγελου Γαβριήλ

 

Η χαρά και τα καλά Νέα!

Μέσω αυτής της Σύνδεσης το άτομο αναγνωρίζει τις  χαρές που αφθονούν στη ζωή του και προωθείται η εκδήλωση τους σε όλα τα επίπεδα της ζωής του .

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι παραδοσιακά γνωστός ως ο μεγάλος σύνδεσμος επικοινωνίας με το Θείο. Βοηθάει την εσωτερική επικοινωνία έτσι ώστε το άτομο να αποκτήσει προσωπική γνώση και διαίσθηση. Παρέχει πρακτική υποστήριξη για  αποτελεσματική επικοινωνία στη ζωή του ατόμου

Αυτοί οι τέσσερις συντονισμοί με βάση τις συνδέσεις με τους Αρχαγγέλους μπορούν να ληφθούν με οποιαδήποτε σειρά με την προϋπόθεση ότι έχετε λάβει αρχικά την Rose Aura

Αγγελικές Συνδέσεις

Για  Συγχώρεση!

Για Καθαρισμό Σχέσεων και  Σχέσεων του Παρελθόντος!
Για να καθαρίσετε και να φωτίσετε τον εαυτό σας  ώστε να βιώσετε  χαρά, γαλήνη και πληρότητα στη ζωή σας.

 

Για να ανοίξετε την καρδιά σας  σε μια  νέα, ανώτερη αγάπη!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας τα αγγελικά φτερά!

Αγγελικές Συνδέσεις Blades of Light
Αγγελικές Συνδέσεις

Ακτίνες Καθαρισμών

.

Καθαρισμοί με τον Αναληφθέντα Δάσκαλο  El Morya 

 

Ένα πρόγραμμα ισχυρών συντονισμών που μοιάζει με Λέιζερ.

 

Μια σειρά Ενεργειακών Καθαρισμών μέσω συντονισμών που έχουν σχεδιαστεί για να προωθήσουν την πνευματική εξέλιξη του ατόμου.

 

Τα Οφέλη από την λήψη αυτών των ισχυρών συντονισμών είναι ο καθαρισμός και η απελευθέρωση απο ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο σε πνευματικό όσο και σε φυσικό επίπεδο.

 

Απελευθέρωση από υπάρχοντα πρότυπα που είναι υπεύθυνα για τη σωματική καταπόνηση ,την ασθένεια.

 

Απελευθέρωση από συναισθηματικούς ,ψυχικούς περιορισμούς και εμπόδια. Λάβετε τις ακτίνες καθαρισμού El Morya

 

1o Επίπεδο

 

Path Clearing

Στον αιθερικό μας χώρο, ο καθένας από εμάς μεταφέρει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο "ιστό" που περιορίζει την ψυχή σε όλα τα επίπεδα της, περιοριστικές δομές πεποιθήσεων και αντιλήψεων που σχετίζονται με ψυχικές αρνητικές ενέργειες , συναισθηματικές , σωματικές και αιθερικές αποθηκευμένες ενέργειες που καθορίζουν τα όρια και τα εμπόδια για την ενσαρκωτική πορεία μας εδώ .

 

Αυτά τα όρια και τα εμπόδια δημιουργούν το πλαίσιο και τη δομή των περιορισμων για τα δύσκολα σενάρια της ζωής που θέλουμε να ζήσουμε ... όλα αυτές οι πλούσιες και πολύχρωμες αρνητικές και δύσκολες εμπειρίες που απαιτούνται σε κάποιο επίπεδο για τη μάθηση και την ανάπτυξη μας!

 

Μέσω των καθαρισμών, ο Ανώτερος Εαυτό σας σε συνεργασία με τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Ελ Μορύα, εγκαινιάζει την διαδικασία απελευθέρωσης που είναι συνυφασμένη με τον ιστό των περιοριστικών προγραμμάτων, τις περιοριστικές δομές πεποιθήσεων και τις συναφείς αρνητικές αποθηκευμένες τις ενέργειές τους!

 

Για να καταλάβετε καλύτερα αυτό τον "ιστό ", φανταστείτε ότι ο καθένας από εμάς φέρει ένα πολύπλοκο κουβάρι ενεργητικών "νημάτων" που προέρχονται από δυσμενείς ψυχικούς προγραμματισμούς στα υψηλότερα τσάκρα.

 

Δείτε τον εαυτό σας ως ένα εκπληκτικά περίπλοκο "βιο-υπολογιστή", και φανταστείτε πώς αυτός ο αρνητικός αιθερικός προγραμματισμός παράγει αυτά τα "νήματα", τα οποία στη συνέχεια θα επεκταθούν δονητικά προς τα κάτω στα χαμηλότερα ενεργειακά σας πεδία.

 

Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες δημιουργούν τις ακατάλληλες και περιοριστικές εξουθενωτικές απαντήσεις στη ζωή σας που σας περιορίζουν και σας κρατούν πίσω από την υλοποίηση του αληθινό θεϊκό δυναμικό σας.

Μέσω των καθαρισμών όλα τα παραπάνω σταδιακά απομακρύνονται οδηγώντας τελικά στην βαθιά αποδέσμευση μέσα στο νοητικό επίπεδο σας, στο συναισθηματικό σώμα σας ,στο φυσικό και αιθερικό σώμα σας.

 

2o Επίπεδο Birth Pattern Removal

 

Με τη γέννηση όταν το έμβρυο βγαίνει από τη μήτρα,και έρχεται στο φυσικό κόσμο φέρνει μαζί του τα τέσσερα λεπτοφυή σώματα και τις απαρχές των τεσσάρων μίνι-chakras (ενεργειακών κέντρων).

Αυτά τα αιθέρια ενεργειακά πεδία υποβάλουν στη νέα ζωή μια ποικιλία ισχυρών, και βαθιά ριζωμένων στερεότυπων, τόσο από «θετική» όσο και απο «αρνητική» άποψη.

Η κυρίαρχη πηγή για αυτά τα πρότυπα έχουν αιθερική "αποτύπωση" από τους γονείς και τις τυχόν σημαντικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και επιδράσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Συνήθως, μια περίοδο δύο ημερών μεσολαβεί μεταξύ της γέννησης του νεογνού και της τελικής εγκατάστασης των ενεργειών της ψυχής στο νεογέννητο φυσικό σώμα του.

 

Αυτή την έγχυση και εγκατάσταση των ενεργειών στην ψυχή, στην Υπερψυχή και στον Ανώτερο Εαυτό που απαραίτητες για την ενσάρκωση του ατόμου και τη δημιουργία των τσάκρας και των λεπτοφυών σωμάτων ονομάζουμε "Καταγωγή πίσω στην πηγή"

Αυτή η έγχυση της ενέργειας στην ψυχή δημιουργεί την όχι και τόσο εύκολη διαδικασία της δημιουργίας ανθρώπινης συνείδησης στο νεογέννητο, το οποίο έχει ήδη τη δική «ιστορία» με βάση τα αιθερικό πρότυπα και το φυσικό σώμα που αναπτύσσονται στη μήτρα!

Τα ανεπιθύμητα υπολείμματα αυτών των πρότυπων γεννήσης παραμένουν στα χαμηλότερης δόνησης πεδία του ατόμου και απομακρύνονται καθώς οι καθαρισμοί συνεχίζονται!

 

3ο Επίπεδο Template Clearing

Το αιθερικό "διπλό σώμα» στο αιθερικό πρότυπο εμφανίζεται ως μια "άμεση-εικόνα" της φυσικής δομής .

Αυτές οι ταυτόσημες αιθερικές και φυσικές ενέργειες είναι άμεσες αντανακλάσεις η μια της άλλης , κατά μία έννοια, έχουν την ίδια πηγή και αλληλοεπηρεάζονται.

Ανεπιθύμητα αιθερικά πρότυπα επηρεάζουν τελικά τα πρότυπα στρέβλωσης στο αιθερικό επίπεδο , παράγωντας έτσι αυτό που θα αποκαλούσαμε άγχος, εξασθένηση, δυσφορία και ασθένεια. Καθώς οι καθαρισμοί των "άνω και μέσων επιπέδων "επιτυγχάνονται, τα συσσωρευμένα αρνητικά πρότυπα μέσα στο αιθερικό πεδίο , το "δυαδικό σώμα" καθαρίζεται αποτελεσματικά.

 

4ο Επίπεδο Attachment Removal

Έχουν δοθεί πολλά ονόματα στις διάφορες μορφές ανεπιθύμητων ενεργειών όπως αιθερικές συνδέσεις, ψυχικές επιθέσεις , αιθερικά συνημμένα, εμφυτεύματα,μιάσματα ,κατώτερες οντότητες που προέρχονται απο ανοιχτά κανάλια κλπ.

Με το γενικό καθαρισμό των πεδίων και την απελευθέρωση των συνημμένων , τα τρία πρώτα στάδια έχουν ήδη καθαρίσει !

Μετά από αυτό το βαθμό του καθαρισμού ο Ελ Μορύα θα αναλάβει να καθαρίσει όλα αυτά που καθορίζονται ως συννημένα ή μιάσματα .

Θα έχει πρόσβαση στα βαθύτερα επίπεδα των αρνητικών ενεργειών που πρέπει να απομακρυνθούν,να απελευθερωθούν και να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν.

" Συχνά τα συννημένα ή τα μιάσματα ή όπως αλλιώς τα αποκαλείται απλώνονται απο τα εξωτερικά όρια του κάθε λεπτοφυούς σώματος με τη μορφή λεπτων αιθερικών νημάτων και συνδέονται μαζί σας με μια μορφή που αλληλεπιδρά με την πάροδο των χρόνων.

Με αυτό τον καθαρισμό θα ευθυγραμμιστείτε με τις ενέργειες του Ανώτερου εαυτού σας . Θα απελευθερωθείτε .Θα ανακαλύψετε ότι η ζωή είναι πιο χαριτωμένη ,πιο διασκεδαστική ! Θα δείτε τη ζωή με άλλα μάτια !Αυτή η μετάβαση είναι ίσως ένα απο τα σημαντικότερα επιτεύγματα των καθαρισμών.

 

5ο Επίπεδο Lineage Clearing

Ορισμένες ανεπιθύμητες ενεργειακές καταστάσεις είναι απλώς το αποτέλεσμα των μη ευθυγραμμίσεων και ανισορροπιών ανάμεσα στις ενέργειες που δεν χρειάζονται κάτι ! Έτσι, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει τίποτα για να καθαριστεί ή να αφαιρεθεί - μόνο η ανάγκη για μια εκ νέου ευθυγράμμιση.

Τα αποτελέσματα των μη ευθυγραμμισμένων ενεργειών και των ανισορροπιών μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις στην ανάπτυξη και την ευημερία του ατόμου .

Με αυτό τον καθαρισμό το άτομο γίνεται ένα με την πηγή !

 

6ο Επίπεδο Veil Removal

 

Στον τελευταίο καθαρισμό θα προχωρήσουμε πιο βαθιά ,στην αποδέσμευση της σκιώδους ενέργειας ! Φανταστείτε ότι στα εσωτερικά ενεργειακά σας επίπεδα , οι στρεβλώσεις και οι ανισορροπίες δημιουργήθηκαν επειδή ένα συγκεκριμένο σημείο της συνείδησης σας κατέχει μια "αρνητική πεποίθηση» για τον εαυτό σας . Ίσως, ένα σημείο της συνείδησης της Ψυχής φέρει μια "άποψη" του "δεν είμαι αξιαγάπητος!

" Ή ένα σημείο της Υπερψυχής λειτουργεί με την πεποίθηση του "Έχω εγκαταλειφθεί από το Πνεύμα!

" Ή ίσως ένα σημείο της Ανώτατης αυτοσυνείδησης φέρει την πεποίθηση ότι «δεν είμαι άξιος!

" Οι συσωρευτικές επιπτώσεις αυτών των δυσμενών πεποιθήσεων στρεβλώνουν την εμπειρία του Είναι." Καθώς αφαιρούνται τα πέπλα, αρχίζει να εκδηλώνεται μέσα από όλα τα επίπεδα του Εαυτού και πάλι η αίσθηση του να είσαι ένα με την Πηγή!

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας  το sparkle

 

αύρα
Blades of Light Crystal healing
bottom of page